Serija predavanja “Svet viđen očima vere” s profesorom Zoranom Marcikićem

Dobrodošli na seriju inspirativnih predavanja pod nazivom “Svet viđen očima vere”, koju će voditi poznati govornik i profesor Zoran Marcikić. Ova izuzetna serija će vas provesti kroz duboka i promišljena razmatranja o veri, prošlosti, budućnosti i pripremi za neizbežne izazove.

🗓️ Petak 03.11. 2023. – “Budućnost otkrivena u Prošlosti”
Profesor Marcikić će nas voditi kroz zanimljiv put unazad u vreme kako bismo bolje razumeli budućnost. Otkrićemo kako se prošli događaji i iskustva ogledaju u našoj percepciji budućnosti i kako vera može osvetliti stazu ka boljem sutra.

🗓️ Subota 04.11.2023. – “Spremni za poslednju krizu”
Drugo veče serije donosi nam razmišljanja o našoj pripremi za neizbežne životne krize i izazove. Profesor Marcikić će istražiti kako vera može pružiti snagu i mudrost kako bismo se suočili sa životnim preprekama i izašli iz njih jači i mudriji.

🗓️ Nedelja 05.11.2023. – “Tri modela vere za poslednju generaciju”
Završno veče serije fokusira se na tri različita modela vere koji mogu osnažiti poslednju generaciju. Profesor Marcikić će nam predstaviti različite pristupe veri i kako svaki od njih može pružiti smisao, vodstvo i duhovnu snagu u savremenom svetu.

Sva predavanja će se održavati svako veče u 18h u prostorijama naše adrese:
📍 Njegoševa 8, Sombor

Ulaz je potpuno slobodan, a serija predavanja “Svet viđen očima vere” obećava da će vas inspirisati i podstaknuti na dublje razmišljanje o vašoj vlastitoj veri, prošlosti i budućnosti. Ne propustite priliku da se pridružite profesoru Zoranu Marcikiću i zajedno istražite ove važne teme. Vidimo se!