Krećemo sa formiranjem vašeg bloga!

Najpre pročitajte ovaj tekst, kako biste bili upoznati sa kompletnom procedurom.

Ako ste već osmislili šta će biti tema i naziv vašeg bloga, za ovu jednostavnu proceduru će vam trebati svega par minuta. Ne brinte, lako ćete se snaći, jer smo proces prijave, razložili u tri jednostavna koraka:

Prvi korak

Za početak, potrebno je da imate profil izdavača na Native Media platformi, kako bi ga naš tim povezao sa vašim novim blogom.

Ako još uvek nemate profil, možete ga otvoriti klikom na ovaj link: nativemedia.rs

Preko Native Media profila, moćićemo da postavimo reklame na vaš blog od kojih ćete kasnije imati i zaradu. Takođe, i na Native Media profilu moćićete da pratite statistiku u realnom vremenu, kada je reč o zaradi, klikovima, broju čitalaca koji su posetili vaš blog. Preko Native Media profila ćete i podnositi zahtev za isplatu novca.

Kada završite sa otvaranjem naloga na platformi, možete popuniti zahtev za otvaranje bloga.

U zahtev se unose sledeći podaci:

  • Vaše ime i prezime
  • Mejl
  • Naziv korisničkog imena sa Native Media
  • Naziv vašeg budućeg bloga
  • Odaberite kategoriju sajta
  • Odaberite jezik sajta

Na kraju kliknite na POŠALJI.

Zahtev se nalazi na kraju ovog teksta.

Drugi Korak

Nakon što pošaljete zahtev, vaš blog će biti kreiran u roku od 24h. Povezaćemo ga i sa vašim Native Media profilom i odraditi sve tehničke detalje. Kada se ovaj deo posla odradi, poslaćemo vam na mejl podatke za prijavu.

Zato u naredna 24 sata proveravajte svoj mejl, kako biste se uverili da li su vam stigli podaci za prijavu. Ukoliko ne dobijete mejl, proverite i spam folder.

Treći korak

Kada dobijete podatke za prijavu i uđete na svoj sajt, zvanično ste postali bloger! Od ovog trenutka možete kreirati sadržaj, objavljivati svoje tekstove i zaraditi novac radeći posao koji volite. Sva kontrola je u vašim rukama, blog možete uređivati kako želite, počevši od teme, preko dizajna, pa sve do učestalosti objava.

Popunite obrazac za kreiranje bloga: