Događaj u Somboru: Šta će biti s našim svetom? Otkrivenje Jovanovo

Živimo u doba fascinantnog tehnološkog napretka, no istovremeno se širi strah širom sveta kao nikada ranije. Ono što je posebno začuđujuće jeste da najnovija predviđanja renomiranih naučnih analitičara gotovo pariraju onome što je otkriveno u Otkrivenju Jovanovom pre više od 2000 godina.

Pridružite nam se na uzbudljivom događaju posvećenom poslednjoj knjizi Biblije – Otkrivenju. Tokom ovog serijala, razotkrićemo tajanstvene simbole i proročanstva, pokušavajući razumeti njihov značaj u savremenom svetu. Takođe, pružićemo vam priliku da postavite pitanja i učestvujete u diskusijama koje će nam pomoći da dublje prodremo u tajne ove knjige.

Očekujemo vas u petak, 10. novembra u 18 časova, na adresi Njegoševa 8, Sombor. Ulaz je slobodan, a mi vas pozivamo da zajedno istražimo “Šta će biti s našim svetom” u svetlu Otkrivenja Jovanovog.

Ne propustite ovu priliku da zajedno istražimo tajanstvene puteve budućnosti i prošlosti, i da zajedno razmotrimo izazove i mogućnosti koje nam se pružaju. Vidimo se na događaju!